Ett stort tack till Saudiarabien för att ha avrättat terrorister och upprorsmakare

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه ومن اتبع هداه،

أما بعد:

Varje muslim som är stolt över Allâhs skrift, Hans sändebuds (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) Sunnah och hans renläriga kalifers (radhiya Allâhu ´anhum) Sunnah gläds över de straff som Saudiarabien har verkställt på terrorister och upprorsmakare. De har sina bevis i Qur’ânen och Sunnah och i synnerhet Allâhs (ta´âlâ) ord:

إِنَّمَا جَزَاء الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأَرْضِ فَسَادًا أَن يُقَتَّلُواْ أَوْ يُصَلَّبُواْ أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم مِّنْ خِلافٍ أَوْ يُنفَوْاْ مِنَ الأَرْضِ ذَلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ

”De som kämpar mot Allâh och Hans sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från [sitt] land. Denna förnedring skall de utstå i detta liv och i det kommande livet skall de få utstå ett outsägligt lidande.”1

Det givmilda sändebudet (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) sade:

”Ett straff som verkställs på jorden är bättre för mänskligheten än att den får regn i fyrtio morgnar.”2

Må Allâh utöka detta islamiska kungarikets stabilitet och fasthållning vid Allâhs sanna religion, skänka det en rättfärdig omgivning som uppmanar det till sanning och rättvisa och utplåna dess fiender och framförallt Râfidhah som förargas av fasthållningen vid Qur’ânen och Sunnah och tar illa upp av att dessa straff verkställs. Ty de tror inte på Qur’ânen och Sunnah som framfördes av de ädla följeslagarna för att förkunna deras lära, metodik och kamp för att Allâhs (tabârak wa ta´âlâ) ord skall råda. De verkställde de föreskrivna straffen utmed Qur’ânen och Sunnah för att etablera sanningen som bevarar religionen, liven och egendomarna och medför säkerhet och stabilitet.

Detta har retat upp och fördömts av Irans Râfidhah som kallar sig själva för den ”islamiska republiken”, ändock islam har inget med dem att göra och de har inget med islam att göra.

Detta har retat upp och fördömts av libaneserna som kallar sig själva för ”Allâhs grupp” (حزب الله), ändock de i själva verket är Satans grupp (حزب الشيطان).

Detta har retat upp och fördömts av Hûthiyyah som kallar sig själva för ”Allâhs hjälpare” (أنصار الله), ändock de i själva verket är Satans hjälpare (أنصار الشيطان).

De har tagit illa upp och fördömt att de föreskrivna straffen har verkställts av Saudiaraben i enlighet med Qur’ânen och Sunnah. Deras pinsamma reaktion bevisar att den islam som de associerar sig med är den som Allâhs fiende och juden Ibn Saba’ och hans blasfemiska efterträdare grundade åt dem. De är de mest svurna fienderna till islam och muslimerna och i synnerhet Allâhs sändebuds (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) följeslagare som är de bästa människorna efter profeterna (sallâ Allâhu ´alayhim wa sallam). Detta är alltså Râfidhahs islam som de brukar för att döda muslimerna och missbruka deras egendomar. Det har varit typiskt dem alltsedan de uppstod fram till skrivande stund. Det bevisas bland annat av deras massakrer på tusentals muslimer i Jemen, Irak och Syrien vari de har orsakat en etnisk resning på miljontals människor. Dessa Râfidhah är trots allt grunden till blodig och ideologisk terrorism. På deras terroristiska bana medverkar även Khawâridj och Takfîriyyûn som har påverkats av Sayyid Qutb och andra ledande Takfîriyyûn i dag.

Skrivet av Rabî´ bin Hâdî al-Madkhalî

1437-03-22

15:33

2Rapporterad av Ahmad, an-Nasâ’î, Ibn Mâdjah och andra via Abû Hurayrah (radhiya Allâhu ´anh). Den är god enligt al-Albânî.